Asfalt verwijderen door Aduco Nederland B.V.

Asfaltvrezen is het wegschrapen van het asfalt en de beste manier om uw asfalt snel en betrouwbaar te verwijderen of te bewerken. Aduco Nederland B.V. heeft een groot assortiment asfaltvrezen voor omvangrijke werkzaamheden en specialistisch freeswerk.

Voor het specialistische freeswerk levert ADUCO cunetfrezen, ribbelfrezen en fijne rol frezen. De freesbreedte start vanaf 8 centimeter en loopt op tot 380 centimeter.

Asfalt gaat gemiddeld 10 tot 15 jaar mee, dit ligt aan het soort asfalt. Dicht Asfaltbeton (DAB) heeft bijvoorbeeld een levensduur van 12 jaar. Zeer Open Asfaltbeton (ZOAB) heeft daarentegen een gemiddelde levensduur van 7 jaar. Dit betekent dat u vroeg of laat uw asfalt moet verwijderen, bewerken of onderhouden.

Doordat de freesbreedte naar wens te kiezen is hoeft u nooit meer asfalt te verwijderen dan nodig is. Hierdoor bespaart u op de kosten en op de werkzaamheden.

Kosten asfalt verwijderen

Asfalt is er in ontzettend veel soorten, maten en diktes. Om u duidelijkheid te geven wat het gaat kosten om uw asfalt te verwijderen raden wij u aan contact op te nemen met één van onze specialisten. Het is daarbij erg belangrijk dat u de oppervlakte en dikte van het afval weet. Met deze informatie kan onze specialist een goede indicatie geven wat het kost om het asfalt te verwijderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *