De beste restaurants in Curacao

Curacao zit vol met fantastische restaurants. Het eiland dat sinds kort naast Nederlanders, ook bij Amerikanen in trek is, bevat talloze goede restaurants die vooral lokale vis serveren. In het Caribisch gebied zijn verschillende soorten bekende en minder bekende vissen te vinden die je in Nederland normaalgesproken misschien niet zo snel zou bestellen. Zo kan je bij restaurant Fishalicious terecht voor lokale vissen als de rode snapper, tonijn en zwaardvis.

Als Nederlander is het natuurlijk ook heerlijk om gewoon een vis te eten waar je bekend mee bent. Eentje uit de Noordzee bijvoorbeeld. Bij Fishalicious kan je daarom ook terecht voor dagelijks vers ingevlogen zeebaars of kabeljauw. Dit visrestaurant in Curacao is een van de best beoordeelde restaurants in Curacao volgens Tripadvisor.

Curacao

Als je naar Curacao gaat, is het handig om van te voren te oriënteren naar de verschillende mogelijkheden op het eiland. Zo bevat het eiland talloze fantastische plekken die verdeeld zijn over het hele eiland. Waarschijnlijk kom je het eiland binnen via Willemstad, wat tevens de hoofdstad is. De stad beschikt over 140.000 inwoners en is daarmee ongeveer even groot als steden als Arnhem en Nijmegen.

De meeste bezienswaardigheden zijn te vinden in het oosten van het eiland. Maar aan de westelijke kant van het eiland vind je het Christoffelpark; een groot park dat bekend staat om haar fantastische flora en fauna.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *